Solidart Changemakers Festival, evenimentul inspirațional al toamnei, a avut loc duminică la Cluj

Duminică, 4 octombrie 2015, a avut loc Solidart Changemakers Festival, evenimentul inspirational al toamnei, la Casino Parcul Central din Cluj-Napoca, în cadrul proiectului “Sprijin integrat structurilor de economie socială (SISES)”, co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

În cadrul acestui eveniment, 27 de intreprinderi sociale din toată țara au avut stand-uri de prezentare a produselor și serviciilor pe care le oferă. De asemenea, au avut loc o serie de ateliere (conferința națională a managerilor de întreprinderi sociale, urmată de două workshop-uri pe acest subiect) și au fost difuzate în paralel documentare despre întreprinderi sociale de succes din România.

Vizitatorii au putut întelege mai bine implicațiile economiei sociale avand la dispozitie un stand de consultanță, panouri de informare expuse în jurul fântânii, dar si o expoziție realizată de artiști de la Artstarter cu reinterpretari creative ale obiectelor realizate de intreprinderile sociale.

Mai multe detalii despre proiect, aici: www.sises.ro

© Foto: Iulia Nicodin // Pixelin Photography